Tjohej!



Alldeles strax bär det av till Hallsta, det blir båtutflyckt med Martin, Louie och Kosken. :)
As härligt ska det bli, åka båt hela dagen och bada och grilla och mysa. ;D

Igår kväll blev det också en sväng till Hallsta med lillebror. Träffade folket och åkte runt i bilarna. Måste sett riktigt idiotiskt ut med tre bilar på rad som bara åkte runt, runt i rondellen. Sen åkte vi iväg på någon annan väg och jag som hade den segaste bilen hamnade efter hela tiden.. ;P Men det var skojigt iallafall.

Nu ska jag dricka vatten och mobba brorsan och hans kompisar ett tag, sen åker jag. :)

Ha en underbar dag!

Omg

Shit, jävla norrmän och ringa hit hela tiden xD Fattar fan inte vad dom säger, den sista som ringde bad jag prata långsamt och ändå var jag tvungen att säga "va?" hela tiden xD

Nu sitter jag helt ensam här i recpeptionen också, min handledare gick iväg på lunch för en kvart sen.. Men det går skit bra iallafal :D Snart ska jag med på lunch, och sen kommer Anita på besök. :)



Update: 14:40

Tjohej, nu har ölen åkt fram på kontoret. ;)

Grejt Taina!



Vääldigt gammal bild.

Idag har jag inte rökt eller snusat någonting. Jag känner att jag på något sätt måste bevisa för mig själv att jag verkligen kan låta bli med det om jag verkligen vill, så därför ska jag inte inta någon form av nikotin på ett par dagar.. Så ank-snusen får vänta till ett senare tillfälle. xD

Jag tycker att ni trevliga läsare ska bli bättre på att kommentera!
Seså, kommentera hur duktig jag är nu! xD



All my life I've been over the top
I don't know what I'm doing, all I know is I don't wanna stop

Nu vet jag!

Det är en kille som jobbar här som jag hela tiden har tyckt är grymt lik någon. Nu har jag kommit på vem, han ser typ exakt ut som Jocke Berg! :o

Gah!

Varför är det aldrig någon som uppdaterar bloggar, lägger upp bilder på bdb eller skriver roliga saker på facebook när jag har praktik och hur mycket tid som helst över till att titta på det? När jag inte har tid att sitta vid datorn passar det minsan att uppdatera sig hur mycket som helst.

Var ute och vandrade på stan under lunchen, blev attakerad av filmkamera team två gånger. Först en som försökte få mig att ställa upp på någon intervju om miljön... Inte riktigt min grej, sen kom nästa och filmade min rumpa.

Gårdagen var iallafall trevlig. Louie och jag har fått en dålig vana att gå tidigare än vi får från skolan varje onsdag.. Så igår gick vi hem till mig och till flygis för att handla. Vid 4-tiden kom Zäta för att jag skulle klippa hans hår, men när jag tog fram saxen totalvägrade han, jag förstår inte riktigt varför..... Sen drog han igen och vid 5-tiden kom Kosken och Martin. Vi käkade på arena, sen åkte vi hem till mig och åt tårta och hade allmänt trevligt. :)

Och nu längtar jag till helgen! :D


Tänker på dig..

Bara för att Em ska vara nöjd :P



Jag saknar min kamera :(

Detta har vart en trevlig dag, började med att städa lite och solade en aning.

Sen bar det av till Hallsta vid halv 3. Träffade folket och hade trevligt. Åkte mest runt i Martins spermabil, jag fick även köra en sväng när vi förföljde Jonas. ;) Doppade fötterna vid världens ände och käka på "blåan" (tror jag det hette) hann vi också med. :P

Nu sitter jag hemma och förbannar mitt hjärta som har fått ryck av för mycket nikotin intag. Ska kolla på Lost alldeles strax, sen blir det sängen.



En vaken dröm som blivit sann
Jag är så glad att du mig fann

Woho!

Två uppdateringar på samma dag, nu blir ni chockade va?

Imorgon ska iallafall jag till Hallsta och träffa Louie, Kosken och Maaaartin! :D

I know you've missed me!



(Old pic)

Woho, Taina har tagit sig i kragen och uppdaterar!

I onsdags blev jag och Louie våta, då gick vi till Rickard och mätte hur lång han var, han tyckte det var lätt att slinka in hos mig.

I torsdags var jag, Andrea, Emily och Frida på grönan. Hade skit kul, nya bergochdalbanan är verkligen att rekomendera! Spökhuset var rätt värdelöst, ofta man blir sur för att folk inte blir rädda. Och jag lyckades tappa mina solglasögon i flygande mattan. Som tur var höll dom utan allvarligare skador. Men hade iallafall grymt jävla kul!
Lite drygt bara på hemvägen när vi missade bussen med 5 minuter, och nästa gick 1 timme och 25 minuter senare. Var hemma vid halv 3, när solen höll på att gå upp.

I fredags kom Louie till mig, vi gjorde oss iordning och senare åkte vi ut till Tessans fest med Zäta. Hade riktigt trevligt där på festen, blev lite dött mitt i när folk försvann och jag satt och spela GH. :P Men sen blev det drag igen, jag pressade i mig popcorn och drack sperma. Senare däckade jag ute i någon friggebod och blev bärd in till sängen där jag skulle sova. Tror jag har en del trevliga bilder från festen också, men eftersom jag glömde kameran hos Tessan så får ni klara er utan dom.

Lördagen började med grym huvudvärk och illamående. Efter ett par försök spydde jag tillsist, och efter att jag tagit en huvudvärkstabblet och duschat mådde jag riktigt bra. Så Louie och jag drog till Hallsta och började om från början. Det blev grillning hemma hos Viggedals pojkarna med lite trevligt folk. Det enda vettiga vi gjorde var att spela ölspelet, efter tredje omgången mådde typ alla utom jag dåligt och folk började dra. Jag stannade kvar och myste med Martin. :)

På söndagen hände det inte speciellt mycket, och idag har jag och Pemelie vart ute och sprungit i skogen i två timmar. Samt så är jag stört förkyld. Imorgon har jag resursdag, ska försöka städa och plugga lite.

Ha det grejt tills vi hörs igen!



No one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Taina är en tönt

Usch, detta har vart en tråkig och seg dag. Har i alla fall lyckats bli klar med idrottsuppgiften nu, som skulle vara klar innan jul. (a)
Annars har jag mest bara lyssnat på musik, Green Days nya skiva släppted ju igår så lyssnade igenom alla låtar där.. Fanns en del som man fastnade för direkt, men jag tycker nog förra albumet var bättre ändå. Och sen har jag tok fastnat för Marilyn Mansons nya singel också, kan inte sluta lyssna på den!

Måste dra nu, lillebror ska låna datorn.


I'm not stoned
I'm just fucked up
I got so high I can't stand up
I'm not cursed 'cause I've been blessed
I'm not in love 'cause I'm a mess


Confused Taina



Har haft APU idag, dagen flöt på snabbt och bra så det var nice.
Men att gå upp så jävla tidigt på mornarna tar fan kol på mig. :/
Så mycket mer har det inte hänt idag, har äntligen fått ställa tillbaka mina möbler som dom ska vara, nu när målarna är klara.

Längtar som fan efter sommaren!
Koster, Metaltown, Power meet, Hultsfred.
Det kommer bli så jävla bäst!!

Jag fattar fan inte vad han vill mig. xD


First you try to fuck it, then you try to eat it
If it hasn't learned your name, you better kill it before they see it

Killar växer visst på träd?



Det här har vart en fett jävla värdelös dag! Första lektionen varade i 10 min, sen hade vi hål i ca 4 timmar. Nästa och sista lektionen gjorde vi inte ett piss på, och sen helt plötsligt stack lärarna till Irland.

Kom hem för ungef'är en timme sen och sen dess har jag bara suttit här och lyssnat på bandit typ. Ska göra spagetti och köttfärsås till middag idag, har aldrig gjort köttfärsås tidigare så hoppas det blir bra. ;]


Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonblicket, och tänker inte göra det den här gången heller.


I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end

Gårdagen

Jobbade igår på dagen, sen hem och göra sig iordning för kvällen. Vid 7-tiden åkte jag och plockade upp Zäta och Simon, tog en sväng förbi flygis och åkte och hämtade Ted.

Så förfestade vi hemma hos mig, och drog sen till på g. Satt där ett tag och snackade (och träffade Sara) för att sedan dra vidare till trädgårn. På vägen dit hittade jag Björn, så vi tog med honom också. Satt där ett tag och frös, snackade med Guran och Kristoffer(?) och jag träffade Viktor K en snabbis. Sen vid 12-tiden fick jag och Björn nog av kylan så vi drog hem till honom och myste. Kom hem strax efter ett idag.

Hade en riktigt rolig kväll! Även fast den blev ganksa kort.

Snus och tunga. Det är grejer det.

   

Trädgårn

 


Pregnant Bitch

Jag har haft myskväll med mitt ego.
Glott på filmer och proppat i mig en massa popcorn och godis.



Jag har nog aldrig kännt mig så gravid som jag gör nu.
Förutom när jag var gravid då.

Sköna citat

"Om du kan le när allt går åt helvete, då har du någon att skylla på." 

"Det finns alltid en idiot mer än du räknade med."

"Den som skrattar sist tänker långsammast."


/Alex

Boring

Lunch om en halvtimme.

Sitter på APUn, har vart full fart hela morgonen och hänt nya saker hela tiden. När det nu blir lugnt blir man jätte uttråkad! Rätt värdelöst, vet inte vad jag ska hitta på. Någon som kan ringa hit och vara lite jobbig så jag har något att göra? ;)


Åter till facebook och helgon.

Smile like you mean it

Nyklippt och nyfärgad.



Inte för att det syns något, men ändå.

Det var då, som nu, till sist, för alltid.



Jag vet att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Åh, som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort

Men håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Så håll ditt huvud högt
Det är allt man kan begära
Det är allt jag har nånsin begärt

Hemliga beundrare!

Jag har hela dagen försökt lista ut vem du är, via skolkatalogen.
Jag lyckades inge bra, så du kanske skulle vilja ge mig ett namn på dig? :D

...

Älskling i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
i en sällsynt lycklig dröm
och just i ögonblicket när jag vaknar ser jag
skuggan av hoppet försvinna från mitt rum

RSS 2.0