Seg Clementina.


(Bild från igår..)

Dagen:
Vaknade kl 10.
Städa lite smått.
Åka till Väddö.
Sega vid datan.
Äta middag.
Åka och hyra filmer.
Se "Eichmann" och "Hancock".
Sega vid datan...

Hum, SEG är ett perfekt ord som beskriver denna dag. Vaknade på fel sida imorse och varit halv deppig hela dagen.. Blev iofs lite bättre nu när man loggade in på msn och fick snacka lite med dig igen.. :)

Discocrew

Varje vecka är det helg
Ta in en shot var god och svälj
Man fummlar runt till nån musik
Varenda helg är den andre lik


Tips om Saras blogg:
HÄR!

NyvakenDagen:
Gick upp kl 12.
Sega.
Duscha.
Vänta på fiskarna.
Fixa iordning mig för ikväll.
Förfesta med fiskarna.
Gå ut på mobergs! :D

Yey, idag blir det utgång med fiskarna (Andrea och Emily). Jag ska dansa, dansa och dansa, och inte göra något annat. Defenitift inte ragga på någon kille. Det har jag fan lovat mig själv nu, har blivit liiiite för mycket raggandes dom senaste gångerna jag har gått ut... :P Så, ikväll är det bara jag och dansgolvet! ;D Och fiskarna. :)

Värdelösa kocken!


(Gammal bild)

Dagen:
Gick upp.. 10 tror jag.
Handla.
Segat med film/data.
Äta middag.
Sega lite till.
Jobba.
Sova.

Fuck vad förbannad jag blev på mig själv idag när jag skulle laga mat. Skulle göra stuvade makaroner, det är ju inte så svårt tänkte jag. Kokade upp mjölk först, som kokade över så hela spisen blev täkt med bränd mjölk. Sen hällde jag i makaronerna, men det blev aldrig så där tjockt som det ska vara, så jag hällde i lite mjöl också. Det blev inte lyckat. Och när jag höll på med att försöka fixa makaronerna så lyckades jag självklart bränna falukorven jag skulle äta till också.
Maten smakade skit, och jag blev jävligt förbannad på mig själv.

Smartass!Dagen:
Gick upp halv 8.
Skola.
Ta en runda på stan.
Tvätta.
Städa.
Äta middag.
Sega vid datan/se på film.

Fan vad jag är smart! Jag ligger hur mycket efter som helst i skolan just nu, och har verkligen ingen ork alls att plugga ikapp. Men nu när jag är ledig torsdag & fredag så hade jag iaf tänkt plugga med projektet vi håller på med så jag inte hamnar ännu längre efter, men självklart så glömmer jag papprena jag behöver i skolan!!! Fan så irriterad jag blir.
Fick reda på resultatet av mitt historiaprov idag också, som jag tyckte gick åt helvete. Men klarade G iaf så det var jätte skönt!

Trevlig dag!Dagen:
Gick upp halv 8.
Skola.
Äta middag.
Andrea kommer.
Köpa micro.
Myskväll med Andrea! :)

Dagen började inte speciellt bra, var fortfarande deppig från igår... Men efter att ha spenderat ett tag med Emelie och Louie i skolan så var det helt ok! :) Haha, Em kan alltid få en att skratta! :D Hon har gift bort mig med en smurf idag.. ;P Plus att hon har skapat en skvaller blogg! Hon har redan börjat gett ut en massa hemligstämplad information om mig, undrar vad som kommer här näst.... ;)

Senare kommer Andrea hit och då jävlar ska det skvallras! ;) As länge sen vi umgicks bara hon och jag så det ska bli skojs! :)

Mitt hjärta behöver en livvakt.Dagen:
Vaknade 5, gick upp halv 8.
Skola.
Sega hemma.
Äta middag.
Träna.
Duscha.
Sega.

I belived in you!
Besvikelse.

"Tycka synd om mig själv-dag"Dagen:
Gick upp kl 11.
Sega vid datan.
Ta en tur på stan.
Sega framför tvn.
Äta middag.
Sega vid datan.

Idag har vart en dag då jag tycker synd om mig själv. Egentligen har jag inget värt att tycka synd om, men kännde bara för det. Köpte ett par nya filmer igår, och dem har jag kollat på, tillsammans med en stor godispåse.
Ska nog hoppa in i duschen snart.

FUCK! I miss you. :(

=)Dagen:
Gick upp halv 11.
Fixa iordning mig.
Jobba.
Äta middag.
Sega vid datan & tvn.

Det blev utgång med Zäta igår :) Åkte hem till han först och förfesta lite, sen gick vi till mobergs där vi träffa en jävla massa roligt folk! :) Sen bar det av hemmåt och fick storfrämmande över natten också.. mys :)

Utgång?Dagen:
Gick upp kl 10.
Duscha.
Besöka apoteket.
Sega.
Handla.
Äta middag.
Planera kvällen.

Shit, jag är på världens party humör!! Sitter på msn nu och försöker hitta någon som vill följa med mig ut :P Zäta verkar vara den som är mest lovande, men han är lite tveksam.. Hoppas hoppas hoppas verkligen att han vill följa med mig ut!!! För jag pallar fan INTE sitta hemma hela kvällen!

It's mine! :DDagen:
Vaknade halv 9 och ringde Åhléns.
Gick upp kl 10.
Sega vid datan och tv.
Köra hem bilen åt päronen.
Hämta ut mitt körkort! ;D
Sega hemma på Väddö.
Åka hem till Norrtälje.

Var "sjuk" idag med.. Rätt nice att sitta hemma hela dagarna :)
Idag körde jag bil helt själv för första gången också ;D Fan härligt det känndes!

Sjuk idag.Dagen:
Vaknade halv 9 och ringde skolan.
Vaknade igen vid 11.
Käka kebab till frukost.
Sega hela dagen med film/bok/dator.
Äta middag.
Sega ännu mer.

Yes, var hemma idag från skolan. Är typ sjuk. Eller, egentligen inte, men har råkat ut för en liten "olycka" så vägrar visa mig bland folk så här... Som tur var kom mamma med kebab och lite nödvändigheter åt mig idag så jag klarar mig. Kommer förmodligen vara hemma imorgon också.

Tekniska museet!Dagen:
Vaknade halv 8.
Studiebesök på tekniska museet i Sthlm.
Besöka apoteket.
Äta middag.
Läsa.
Sega.

Yes, var in till sthlm idag då, till tekniska museet. Var riktigt kul faktiskt! Vi blev in delade i två grupper, också fick vi spela in egna radio respektive tv programm. Och sen efter lunch bytte man så alla fick pröva båda. As kul var det! Roligast var radio, för då fick jag vara ljudtekniker och pilla på alla knappar och bestämma musik! ;)

Sen har jag råkat ut för en liten olycka också.....

Fredagen visade sig inte vara så lyckad ändå....Dagen:
Gick upp halv 8.
Skola.
Äta middag.
Handla.
Läsa.
Duscha.
Sega vid datan.
Sova.

Ja, idag träffade man Emelie igen då... Och hon började skratta det första hon gjorde när hon såg mig.. Det bådar inte gott ;) Hela dagen har gått åt till att jag frågade ut Emelie i detalj hur jag egentligen betedde mig i fredags, och det visade sig inte alls vara särskillt bra... Skämmde ut mig ganska rejält!!!
Men men, gjort är gjort. Jag hade ju kul så länge jag inte behövde leva med konsekvenserna iaf.. ;)

Fucking förbannad!!Dagen:
Gick upp vid 10.
Sega vid datan.
Åka en sväng med bilen.
Fira pappas födelsedag.
Sega ännu mer.
Äta middag.
Åka hem till Norrtälje.
Duscha.
Och ännu mer segandes.

Dagen har spenderats till att reda ut vad som egentligen hände i fredags... det visade sig att minnesluckorna var ganska många.. ;) Sen är så jävla irriterad på mitt ex just nu! Fattar fan inte vad han håller på med. Och liiiite irriterad på annat folk med, som inte fattar hur det känns.

Bild från igår.Dagen:
Gick upp halv 9.
Åkte hem till Väddö.
SEGAT vid datan hela dagen!!

Fan vilken seg dag detta har varit! Bakis som fan, kunde inte äta något förens vid tvåtiden :P Men det var de fan värt, för en så bra kväll som igår :)

Har väl inte så mycket mer att säga om denna dag. Ha en bra kväll allesammans!

As kul kväll ute!Började kvällen med förfest hos mig med Emelie, sen gick vi till på g, sen trädgårn där vi träffade Zäta med flera som var ute och firade Zätas 20 års dag! (Grattis igen! :D), och sen följde jag med Saras kompis Sara på efterfest hos någon Johnny. ;)

Minnet sviker mig lite, men jag tror det var någon som tvingade mig att dricka vatten typ hela kvällen. Men det kan jag ju inte ha gjort, för då skulle inte minnet svika. ;P

Var väl hemma vid tre tiden efter att ha gått hem från fågelsången, och då kommer jag iaf ihåg vad som hände! :P På något konstigt sätt lyckades jag ramla, och slå hakan i elementet!! Hur fan lyckas man med det liksom? xD Har iaf as ont i hakan idag, och ett litet sår också.. :P

Men kvällen var lyckad, och jag hade skit kul! :D

I'm a heartbreaker.Dagen:
Vakna halv 8.
APU på Åhléns.
Jobba.
Duscha.
Sega vid datan.
Sova!

Så fucking nice, imorgon ska Em och jag ut på krogen! :DI'm so sorry
I'm so sorry
I didn't mean to break your heart
I didn't mean to break your heart
I'm so sorry
I'm so sorry
I didn't mean to break ya
break it baby
Look baby
I'm a heartbreaker
I'm a heartbreaker
I'm a heartbreaker
I'm a heartbreakerOch nej, bara för att jag skrev det där betyder det inte att jag har ångrat vad jag har gjort, jag önskar bara att jag hade gjort på ett annorlunda sätt för att inte såra dig, V.

Seg dag.Dagen:
Skola.
Städa lägenheten.
Tvätta.
Äta middag.
Sega vid datan.

OMFG!! Körkort!!!Dagen:
Gick upp kl 8.
Körlektion.
Uppkörning.
Skola.
Äta middag.
Sega...typ.

Fy fan, jag tog körkort idag!! :D:D Så fucking jävla nice! Nu är det bara en bil som fattas, skulle få låna pengar av pappa så jag kan köpa en :):):)

Ibland tror jag att jag går på någonting, jag har vart as speedad hela dagen, typ inte kunnat koncentrera mig på någonting. Utom körningen då lyckades jag tydligen koncentrera mig på.. ;) Kan vara pga av att jag sov as dåligt i natt, så kroppen sänder ut en massa extra adrenalin så att jag ska orka med. Man vet aldrig ;P
Glad är jag idag iaf! :D Och på fredag ska jag och Emelie ha så jävla kul!!!! :D:D:D

Heyey!

Detta är min nya blogg. Enjoy!


RSS 2.0