Tjohej!Jahapp.
Då var man singel igen.

Hela två veckor och fyra dagar höll mitt försök till förhållande. Ett riktigt lol-förhållande blev det, rätt jävla misslyckat. Jag ska lyda ett gott råd från en god vän, jag ska sluta leta efter kärlek, den hittar mig när jag är redo för den.


En jävla toppen helg har jag haft iallafall. Var ner till Pelle och gick på matfestivalen. Söp som ett svin och var allmänt.. vild av mig eller vad man ska kalla det. Misshandlad blev jag också. Nästa iallafall, det känns så. Rätt misslyckat blev det dock när jag tappade alla mina pengar och körkortet. Körkortet får jag tillbaka i helgen, men jag har endast 130 kr att leva på tills nästa lön. Fail.


Mene. Jag kör nog på med min blogg-paus, känner ännu inte för att börja blogga regelbundet igen.

Hate me, don't miss me.


<3Nu har jag stadgat mig. ;)

Den bästa sommarenDet här har fan vart den bästa sommaren i mitt liv!

Sista sommarlovet innan allvaret med jobb och skit börjar, och jag har njutit fullt ut!

Först en obeskrivligt underbar resa till Koster med Elin och Malin, helt sjukt nice! Har faktiskt saknat det lite grann, vi hade så jävla kul! Längtar tills nästa år när vi gör om det!

Sen Göteborg och Metal Town med Zäta och Simon, också helt underbart. As kul att umgås med dom, blir ju inte alls mycket nu förtiden. Och hade sjukt kul där nere också.

Sen Hultsfred med Louise! Helt underbart, alla roliga människor vi träffade och en massa bra band, och en jävla massa skratt!

Sen nästan två hela veckor med Pelle och Adrian. Fucking wonderful! Typ inte haft en enda tråkig stund, och oförglömliga fester och stunder. Även det sjukt kul!

Och sen alla gånger jag har dragit till Hallsta och hängt med folket där, badat, festat och haft skojigt!

Plus att imorgon kommer ett par kompisar från Tyskland hit och hälsar på, ska bli skojigt!


En helt oförglömlig sommar helt enkelt! Jag har njutit av livet fullt ut och fullständigt skitit i vad alla andra tycker och tänker om mig. Jag lever mitt egna liv, och det kan ni inte ändra på!Nu till lite deppigare saker, jag har varken lust eller ork att hålla igång min blogg längre, så jag tänker sluta uppdatera den. Den kommer fortfarande att finnas kvar till er som känner att ni måste läsa den om och om igen och störa er på allt jag gör. Och kanske det blir så att jag tar upp bloggandet igen om ett tag.

Tills dess, ha ett bra liv!I always thought that I would follow you
Every place and everything you do
But I'm happy to be by myself
I don't need no-one else

</3

I'm back!

Usch, vad jag är dålig på att uppdatera. Ska verkligen försöka bättra mig! Så nu tar vi en genom gång på vad som hänt sedan sist.

Tisdags i förra veckan var det fest i Skövde. Riktigt kul fest med as mycket folk, träffade många trevliga personer, och blev precis lagom full. Onsdags var Pelle mega bakis och spydde säkert sjutton gånger. Adrian skulle jobba så jag och Pelle begav oss hem till Jossan så inte hennes föräldrar skulle märka att hon var bakis. På kvällen hyrde vi film och myste.

Torsdag begav sig vi tre upp till Norrtälje igen, tog en liten sväng om i Norrtälje med bilen och sen glodde vi på film. Fredags var det efterlängtade Elmsta Natta, vi åkte ut dit vid tre tiden och kollade runt lite, sen jobbade jag några timmar och sen tog supandet fart! Hade en underbar kväll och träffade as mycket roligt folk. Plus två personer som ville våldta mig, men Adrian höll koll på dom och hade en pinne att slå dom med om dom skulle ha gjort något. Sen var det en parkeringsskylt som följde med mig hem, den ville det. Det var fan det bästa Elmsta Natta på länge, så jävla kul hade jag!

På lördagen tog jag, Pelle, Adrian, Lillebror och Emy oss en sväng upp till Öregrund. När vi kom hem igen åkte vi runt och hälsade på lite olika släktingar, och sen drog jag, Pelle och Adrian in till Norrtälje igen. Halv 7 på söndagsmorgonen åkte vi in till Stockholm och Pelle och Adrian åkte hem till sig igen. Jag tillbringade nästan två veckor med dessa personer, och det har vart så jävla kul! Skrattat och haft trevligt hela tiden! Jag ska fan ner och hälsa på dom snart igen! ;)

Resten av söndagen gick åt till att tvätta och slappa. Igår blev också en slapp dag, plus att jag tog mig ut till Väddö. Och idag blir också en slappar dag. Som resten av sommarlovet nog också kommer bli. Riktigt nice! :)

Det var allt jag hade att säga för den här gången, ha det så trevligt folket!

RSS 2.0